Läkar och psykoterapimottagning i Malmö och online

Home / Läkar och psykoterapimottagning i Malmö och online
Psykoterapi Malmö

Professionell hjälp med att förstå och älska dig själv.

Utmattning, stress eller psykisk sjukdom

Hjälp vid utmattningssyndrom, depression, bipolär sjukdom eller annan psykisk sjukdom. Hjälp med att trappa ut mediciner som du inte längre behöver. Är du utbränd p.g.a en dysfunktionell arbetsplats, rädd för att gå in i väggen, utbränd småbarnsförälder, svårt att förena privatliv och arbetsliv – så kan jag hjälpa dig.

Ledare, företagare och sjukvårdspersonal

Om du letar efter professionell hjälp med stress, mening, prestationsångest, gränser, kommunikation, ett säkert utrymme att bearbeta en förlust eller krisreaktion, stöd att återfinna gnistan och kreativiteten, så kan jag hjälpa dig. Om din organisation önskar en föreläsning, kurs eller workshop med mig så skriv!

Jag kan hjälpa dig att skapa ett liv som du inte behöver ta semester från. Tillsammans kan vi utforska hur du kan hitta tillbaka till dina drömmar, glädje och balans. Min mottagning finns i Malmö och online.

Utan remiss, utan väntetid.

Nyhetsbrev med tips om bättre mående


Läkar och Psykoterapimottagning i Malmö (Oxie), Dr Jessica Szelag Goralski leg. läkare, psykoterapeut

Jag arbetar som ST Läkare i Psykiatri och Psykoterapeut på min privata mottagning i Malmö (Oxie). Jag talar svenska, engelska och polska.

Min specialitet är psykoterapeutisk behandling med psykodynamisk terapi (PDT), kognitiv beteende terapi (KBT), Traumabehandling, Klinisk Hypnos, Bildterapi, Neurofeedback Meditation och gruppterapi.

Jag håller föreläsningar och workshops om utmattning och stress, psykisk hälsa, förebyggande av utbrändhet och hur kreativitet främjar psykiskt välmående och mental styrka.